South-East Shop

South-East Motorcycles is gespecialiseerd in customizing, verkoop en onderhoud van Harley-Davidson motoren. Een begrip in de Nederlandse en Duitse Harley-scene. 
 
South-East Motorcycles is meer dan een gewone motorzaak. Het is een totaalbeleving! Motorrijders kunnen hier terecht tijdens een dagje uit. Rijden in de prachtige omgeving, vervolgens een kop koffie komen drinken en uiteraard een bezoek brengen aan de showroom. 
We hebben een eigen spuiterij waar de mooiste creaties gemaakt worden. Geheel afgestemd op de wens van de klant. Het enthousiaste en ervaren team zorgt ervoor dat jouw Harley-Davidson een eyecatcher wordt naar wens!

Naast H-D motoren hebben we ook een ruim assortiment aan kleding, onderdelen en accessoires van o.a. Motorcyclestorehouse, Custom Chrome, Zodiac, W&W Cycles, Kuryakyn, Dr. Jekill & Mr. Hyde, Arlen Ness, Vance & Hines, Screamin Eagle etc etc.
 
Kom gerust eens langs bij ons in de zaak om van de gezellige sfeer te proeven. De deur staat open en de koffie staat klaar!

Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Let op! Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag zijn we gesloten!


Maandag      13:00 – 18:00
Dinsdag        09:00 – 18:00
Woensdag    09:00 – 18:00
Donderdag   09:00 – 18.00 
Vrijdag          09:00 – 18:00
Zaterdag       09:00 – 17:00
 

Motorcycle Storehouse Zodiac Beerens Taxaties Custom Chrome Europe Parts Europe Penzl Bikes Dr. Jekill & Mr. Hyde Bad Dad Carlini Design ByKern Deemeed