payoff

Gespecialiseerd in Harley-Davidson customizing

South-East Motorcycles is gespecialiseerd in customizing, verkoop en onderhoud van Harley-Davidson motoren. Een begrip in de Nederlandse en Duitse Harley-scene. South-East Motorcycles is meer dan een gewone motorzaak. Het is een totaalbeleving! Motorrijders kunnen hier terecht tijdens een dagje uit. Rijden in de prachtige omgeving, vervolgens een kop koffie komen drinken en uiteraard een bezoek brengen aan de showroom.

Eigen spuiterij en ruim assortiment

We hebben een eigen spuiterij waar de mooiste creaties gemaakt worden. Geheel afgestemd op de wens van de klant. Het enthousiaste en ervaren team zorgt ervoor dat jouw Harley-Davidson een eyecatcher wordt naar wens! Naast H-D motoren hebben we ook een ruim assortiment aan kleding, onderdelen en accessoires van o.a. Motorcyclestorehouse, Custom Chrome, Zodiac, W&W Cycles, Kuryakyn, Dr. Jekill & Mr. Hyde, Arlen Ness, Vance & Hines, Screamin Eagle etc etc.

Kom gezellig langs!

Kom gerust eens langs bij ons in de zaak om van de gezellige sfeer te proeven. De deur staat open en de koffie staat klaar!

Houd de events pagina in de gaten voor al onze open dagen, geheel in Harley-Davidson sferen, met wederom veel gezelligheid en de mooiste custom motoren! 

Kijk bij contact voor de openingstijden & het adres!

Tot snel!

Team South-East

Twan - Lisetta - Martien - Jacky - Harold - Peter - Wayne - Ruud - Simone - Quinten