payoff

30th anniversary South-East Motorcycles!

bericht geplaatst op Woensdag 19 juli 2023

Zaterdag 2 september is het zover! Dan vieren we het 30-jarig bestaan van South-East Motorcycles! Ja, je leest het goed, 30 jaar alweer.

30 Jaar geleden begonnen Twan en Lisetta met  de verkoop van Harley-Davidson motoren vanuit hun garage. Enkele jaren later verhuisden ze naar de nieuwe en grotere winkel in Oeffelt waar Motor Trading Oeffelt een feit was. Na jaren hard werken om door te kunnen groeien werd ook deze zaak te klein en zijn ze met hun team verder gegaan in Heijen. Ook hier zijn vele Harley-Davidson motoren door de werkplaats gerold, de mooiste customs gebouwd, reizen georganiseerd, het team uitgebreid en nog veel meer. Inmiddels zitten we alweer een dikke 2 jaar hier in Beugen waar we met alle plezier jullie ontvangen en de mooiste Harley's bouwen!

Dit willen we graag met je vieren! Zaterdag 2 september van 11.00 u tot 17.00 uur speelt de band Black Solid de beste rockmuziek, scoor je bij ROAD 77 de lekkerste broodjes en zullen er uiteraard custom bikes, diverse acties en verschillende standhouders aanwezig zijn!

← Terug