Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

LEVERINGS EN BETALINGSVOORWAARDEN.

Een via de webwinkel van South-east motorcycles geplaatste bestelling zal van maandag tot en met zaterdag zoveel mogelijk binnen 24 uur in behandeling genomen worden.
 Indien een door u besteld artikel niet op voorraad is, zullen wij u dit laten weten en waar nodig overleggen over de mogelijkheden van nalevering.
Betalingsgegevens:
NL51 RABO 0108750299
T.n.v. South-East motorcycles
Swiftcode van de bank/BIC: RABONL2U
Na ontvangst van uw betaling aan South-east motorcycles, zal uw bestelling zoveel mogelijk dezelfde dag nog verzonden worden (uitgaande van de werkdagen dat medewerkers van South-East motorcycles  aanwezig zijn: maandag van 13.00 tot 18.00 uur  dinsdag tot en met zaterdag tijdens kantooruren van 9.00 tot 18.00 uur).
De in de webwinkel genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW.
De verzending van brievenbuspost naar alle locaties en pakketpost buiten Nederland, België en Duitsland gaat altijd via pakketport van PostNL.
Mocht een Artikel niet aan uw verwachting voldoen dan kunt u contact opnemen met South-East motorcycles per mail:  Lisetta@south-eastmotorcycles.nl   In overleg zullen wij dan het artikel wel of niet retour nemen.
De kosten van het retour zenden draagt de klant zelf.
Het retour te zenden artikel mag natuurlijk ook in de winkel langs gebracht worden. Het retour te ontvangen bedrag zal dan contant worden voldaan.


Indien een besteld artikel in backorder is zullen wij hierover met u contact opnemen en in overleg de bestelling laten staan of verwijderen waarna wij het ontvangen bedrag aan u terugstorten.
 
South-east motorcycles
Provincialeweg 7
5835 CZ Beugen
(0031) 0485-361205
KvK 16071088
BTW NL8037.13.216B01
Motorcycle Storehouse Zodiac Beerens Taxaties Custom Chrome Europe Parts Europe Penzl Bikes Dr. Jekill & Mr. Hyde Bad Dad Carlini Design ByKern Deemeed